Професионални хамалиПрофесионалните хамали ще се погрижат за преместването на вашите вещи от едно място на друго. Докато те работят, има няколко основни правила, които вие да спазвате, така че да ги улесните максимално. В тази статия ще намерите няколко полезни съвета:

Предложи напитки

Хамалите извършват тежък труд и работят усилено, така че винаги имат нужда от вода. Особено, ако това е един горещ ден, не забравяйте да се запасите с бутилки с вода, за да запазите вашите хамали хидратирани. Имайте предвид, че предлагането на алкохол и други напитки не е добра идея и много компании са против тази практика.

Стой настрана от пътя им

По принцип всяка помощ винаги е добре дошла, но когато сте наели хамалска фирма, по-добре е да не им се пречкате и да ги оставите сами да свършат работата. Този съвет е изключително важен, защото като го спазвате, ще осигурите безопасност за себе си и за околните. Ако непрекъснато се навъртате около хамалите, има вероятност те да не ви видят и да стане инцидент.

Когато наемете професионална хамалска фирма, може да бъдете сигурни, че хамалите са обучени как да се грижат за вас и вашите вещи.

Не оставяйте хамалите сами

Въпреки, че не трябва да им се пречкате и да стоите в краката им, също толкова важно е да сте винаги наоколо, така че те да могат лесно да ви намерят, ако имат въпроси или нужда от разяснения.

Какво се очаква от вас да свършите преди тяхната поява

– Да сте приключили с опаковането на всички вещи

– Да използвате ясна система за надписване на кашоните

– Предварително осигурете място за паркиране на камиона

– Осигурете достъп до асансьорите и се погрижете те да са в изправност

– Изпразнете всички гардероби и шкафове