"Професионално преместване от 2005"

Контакти

Преместване на Вашето имущество до всяка точка на София и страната

  • Home
  • Контакти

Здравейте! Ние сме „Хамалите София“ ЕООД, фирма с голям натрупан опит в сферата на хамалските услуги, преместване на офис, преместване на дом в София и страната. Повече от петнадесет години извършваме транспортни услуги в София и до всяка точка на България с нашите специализирани напълно оборудвани превозни средства. Хамалите София ЕООД е Вашият надежден партньор във всяко преместване на офис, преместване на дом, друг вид хамалски услуги, когато се нуждаете от извършване на транспортни услуги в София и до всяка точка на нашата страна.

Хамалите София ЕООД е създадена през 2005година, когато група трудолюбиви студенти започнаха да извършват хамалски услуги, включващи преместване на офис, преместване на каси, пиана, товаро-разтоварна дейност на камиони и контейнери, транспортни услуги София и за цялата страна. По време на нашето следване в различните Софийски университети ние нямахме възможност да работим на пълен работен ден или по-стриктен почасови график в офис на по-голяма фирма, защото университетите изискваха нашето присъствие. Гъвкавото работното време в сферата на хамалските услуги позволи на много студенти да съчетаят работата със своето следване. През първите години ние от Хамалите София ЕООД прилагахме политика всички екипи хамали да бъдат съставени изцяло от студенти. Придържайки се към това основно правило ние бързо се отличихме от останалите фирми предлагащи хамали и хамалски услуги с младите си, интелигентни и работливи студенти. Само за няколко години марката „хамали студенти“ се превърнаха в гарант за качество и коректност и се доказахме пред множество фирми, домакинства, организации и всички други, които потърсиха нашите хамалски и транспортни услуги за София и страната. За този кратък период от време Хамалите София ЕООД натрупа голям брой доволни клиенти, увеличихме броя на нашите екипи хамали студенти, постигнахме израстване от малка фирма (изпълняваща едва по пет-шест поръчки за хамалски услуги или товарен транспорт седмично) до фирма, изпълняваща по пет-шест поръчки за хамалски услуги или товарен транспорт едновременно. С отговорен индивидуален подход към всеки един клиент и неговите нужди от транспортни услуги или екип хамали студенти, ние спечелихме доверието на много клиенти, с които съвместно работим и до днес.

В края на 2020година ние от Хамалите София ЕООД Ви предлагаме нашият 15 годишен опит в сферите на транспортни услуги за София и страната и следните хамалски услуги:

Адрес


© Хамалите София ЕООД 2024 - Всички права запазени