moving-home-this-christmas

Пакетирането и местенето на ново място винаги е изпълнено със стрес, независимо по кое време на годината става въпрос. Но със сигурност стресът е значително по-голям,когато планирате да се местите около Коледа.

Опитайте тези съвети, ако искате да запазите Коледното настроение и пак да се изместите в новия дом.

Планирайте местенето точно след Коледа

Най-добрият на чин да се насладите напълно на Коледа въпреки местенето, е да го планирате след 25 декември. Седмицата между Коледа и Нова година е доста спокойна – повечето хора са си взели отпуска и прекарват времето си със семейството. Така че защо да не се преместите точно в тези дни и да поискате малко помощ от приятели.

Ако сте решили да се местите между празниците, опаковайте елхата и вещите от всекидневната така че, след преместването да може да направите първо вашия хол и да върнете празничната атмосфера, топлина и уют.

Друга възможност е да оставите преместването в първите дни на новата година. По време на празниците може да започнете пакетирането и да оставите постепенно само най-нужното и коледната украса, разбира се J)

Пакетираните вещи можете да сложите в стаята, която най-рядко се посещава, за да не помрачават празничното настроение.

Във всекидневната е хубаво да запазите завесите, снимки и други декорации, така че да не се наруши семейния дух и уюта на къщата въпреки че сте пакетирали голяма част от вещите.

Каквото и да решите, Коледа и Нова година са едни от най-хубавите празници и не трябва да допускате местенето да помрачи празничния дух.